Wie zijn we

We zijn een actieve en marktgerichte organisatie met 40 jaar ervaring. De basis is gelegd met het deurwaarderskantoor waarmee we als onderdeel van de SGH-Groep (8 kantoren) landelijke dekking bieden voor incasso dienstverlening. Daarnaast leveren we order to cash diensten en maken we de bewijs rapportages. We hebben twee vestigingen in Amsterdam en Hoorn.Proces verbaal en nulmeting

Onderdeel van onze werkzaamheden is het proces verbaal van constatering. Wat de ( door de Kroon beëdigd) deurwaarder constateert en verklaart, wordt in de rechtspraak beschouwd als iets dat officieel vaststaat. Een proces-verbaal van constatering is dus een door een deurwaarder opgestelde verklaring, in juridische zin een akte, waarin een door de deurwaarder gedane waarneming is vastgelegd.

Klanten stelden ons steeds vaker de vraag of we naast het proces verbaal van constatering ook niet een vooropname, voorinspectie of eindinspectie konden verrichten. Zo is het idee ontstaan om met Nulmeting.eu meer algemeen de inspectie, audit en vooropname te bieden.